ELS ESTUDIS CIENTÍFICS EN HOMEOPATIA, UNA VISIÓ GENERAL

En el darrer Congrés Nacional de Homeopatía, celebrat a Barcelona al Maig del 2010, el Dr Ton Nicolai, president del ECH (European Comitte for Homeopathy) va presentar Scientific studies in homeopathy, an overview”una revissió dels treballs més recents demostrant l’eficàcia clínica i el rigor metodològic de la medicina homeopàtica.

Descarrega la presentació aquí.

ESPAÑOL

En el último Congreso Nacional de Homeopatía, celebrado en Barcelona en Mayo del 2010, el Dr. Ton Nicolai, presidente del ECH (European Comitte for Homeopathy) presentó “Scientific studies in homeopathy, an overview” una revisión de los trabajos más recientes demostrando el eficacia clínica y el rigor metodológico de la medicina homeopática.

Descarga la presentación aquí.